Post by howrolypolltu on Feb 23, 2022 7:14:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها استقامت را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
500000000000000000000000000
بازی خوبی است، خوب است که تبلیغات اختیاری هستند
خوب بود من دوست دارم که چگونه به ساخت ماشین های خنک تر و بهتر ادامه می دهد
اگر هر وسیله نقلیه lvl 50 را بدهید برای همه کسانی که بازی می کنند بهتر است
سرگرم کننده باشید و اعتیاد را ترک کنید اساساً برای به دست آوردن پول پول خرج می کنید
فوق العاده خوب است! این بازی عالی است آیا می توانید تصور کنید که هیچ کدام از اینها وجود نداشته باشد؟ این بازی کاملاً برای من است!

😃 این بازی CE و DTE در تمام شب در تمام روز بسیار خوب است
این بازی به قدری سرگرم کننده است که فکر می کنم شما باید یک بازی دوم بسازید زیرا من به اضافه کردن ماشین ها و سطوح بسیار بیشتر فکر می کردم و این یک تجربه عالی برای من بود و آخر هفته خوبی داشته باشید.
پیشنهادات: به ما گزینه ای بدهید تا دست اشاره احمقانه را خاموش کنیم. من می توانم بازی را بدون آن انجام دهم.
این بازی واقعا سرگرم کننده و عالی است اما کمی خسته کننده است.
من واقعاً آن را دوست ندارم اما به دلایل نوستالژیک سه ستاره است زیرا من را به یاد تعطیلات فعلی می اندازد
Merge Battle Car: Idle Clicker Казуальные gla
اگر می خواهید برای کشیدن انگشت روی صفحه خود امتیاز کسب کنید، کاملاً مناسب است. درآمدزایی وجود دارد هر چند اضافه می کند بیش از حد است.
من دوست دارم به دلیل کولر ماشین باشد
آنقدرها هم خوب نیست
لطفا فحش ندید اگر از بازی بدتون میاد لازم نیست فحش بدید بگید من بدم میاد از این بازی یا اصلا نظر ندید.
در روند بارگذاری به من اخراج می کند
به بسیاری از تبلیغات
اگر عصبانی شدید زیرا تبلیغات زیادی وجود دارد، سپس حالت هواپیما را روشن کنید... به این دلیل از بازی متنفر نباشید. من عاشق این بازی هستم و همچنان ماشین های بیشتری اضافه می کنم...
Drive Ahead! - Fun Car Battles እሽቅድድም vidd
برای بسیاری از تبلیغات، جعبه کد آزار دهنده است، جعبه نرخ نیز آزار دهنده است. استراحت مناسب است
این بازی شگفتانگیز است، کارهای مختلفی برای فعال نگه داشتن کاربر انجام میشود، تبلیغات در بازی به خوبی متعادل میشوند، و ساختن قسمت شهر در کناره یک مزیت قطعی است.
تبلیغات مزخرف همه جا
بهترین بازی هایی که می توانید در دنیای کسب و کار انجام دهید کدام هستند بهترین نمایشگری که به آن عادت خواهید کرد. می خواهید با من بازی کنید احتمالاً باید هر کاری که می توانید انجام دهید فقط می گویید بروید آنجا هنوز دردناک است اما بهترین فروشگاه بازی و بهترین بازیها برای بازی کردن با آن، بهترین بازیها مانند بهترین تکنفرهای است که شما در حال بازی با دیگران هستید، اما آنچه که ماشین شما میبیند، شما پس از آن KI را رد کردهاید، واقعاً اینقدر جالب نیست، من همیشه بازیهای فردی بهترین عملکرد را داشتند، پس باید آن را هم بخوانید. نمی دانم چرا من دختر زیبا هستم
خوب تجربه من عالی بود! افکتها بسیار خوب و عالی هستند. اما تنها دلیلی که من از آن خوشم نمیآید به خاطر ماشینهاست. برخی باید از جواهرات او استفاده کنید. اما شخصیت من فکر میکند این بازی 5 ستاره از این شخص است. .
واقعا مسخره بود یک ستارهم زیادشه نصبش نگونید
خیلی دوستش دارم خیلیییی نمیتونم توصیفش کنم
تبلیغات بیش از حد برای چیزی معمولی مانند این نوع بازی. متأسفانه آنقدر از آن دور می شود که چیزی لذت بخش نبود.
این یک بازی خوب است
این بسیار سرگرم کننده است و مانند این، طعمه کلیکی نیست و هرگز لگ ندارد، اما گاهی اوقات می توانید آن را در تبلیغات کمی کمتر کنید، زیرا مانند هر بار که شبیه یک ماشین جدید یا ارتقاء جدید می شوید، بنابراین من نمی دانم که آیا کس دیگری بازی می کند قطعاً باید آن را نگه دارند، خنده دارترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام و برای سازنده آن آرزوی موفقیت دارم و من دارم
Merge Battle Car: Idle Clicker Alkalmi ibti
از این بازی ناامید شدم زیرا دو جعبه قفل شده بود که نتوانستم آنها را باز کنم.
با سرعت بسیار کند
ماشین های سوپر قهرمان واقعی نیستند
کدها آزاردهنده هستند و جعبه های رتبه بندی آزاردهنده هستند
این بازی خیلی سرگرم کننده است اما ای کاش یک دربی در بازی وجود داشت که آن را بهتر می کرد اما در کل بازی 5/5
این یک بازی سرگرمکننده است که وقتی اینترنت ندارید انجام میدهید، برنده نمیشوید و نمیبازید، فقط یک بازی برای گذراندن وقت و گاز دادن است.
خیلی باحاله
باشه باشه باشه باشه باشه باشه
Merge Battle Car: Idle Clicker 休閒 knca
پیشرفت کند و تبلیغات بسیار زیاد در غیر این صورت یک بازی آرامش بخش آسان است

جالب ترین بازی دنیا، بررسی جعلی
بعد از مدتی خیلی خسته کننده بود، اما قبل از اینکه خسته شوید، در واقع یک بازی بسیار خوب است! من به آن 5 می دادم، اما هنوز بخش خسته کننده است. من فکر میکنم زمانی که به ماشینهایتان اجازه میدهید در اطراف مسابقه دهند، باید یک مینیبازی سرگرمکننده انجام دهید.
عالی🤩🤩🤩